24 juli

24 juli 2016 - Sighisoara, Roemenië

Wat verder opvalt: de Roemenen hebben het gemiddeld genomen erg goed voor elkaar er zijn veel oudere type auto's maar ook veel hele dure mercedessen en audi's. Verder hebben de badgasten in het zwembad hier, allemaal een nieuwe bikini of zwembroek, waarbij zo te zien niet op de prijs gelet is. Echt kwaliteit!    vanochtend zijn we om een uur of 10.30 vertrokken uit Bran. Even hadden we nog het plan om naar Brassov te gaan maar het is geen bijster interessante stad en het is zondag.... Alles dicht. Dus op weg gegaan naar sigishoara waar we nu zijn.

Camping midden in d stad, Aquarius genaamd want er is een zwembad bij, zie foto's. Er is een hele oude badmeester met baard bij, die niets tollereert, maar nu mogen de stoere jongens op signaal stunts uithalen. Na ZIJN signaal dan, ik heb net wat actiefoto's gemaakt.  Vandaag 145 km gereden over een meestal goede weg dus om een uur  of 13.30 waren we op de camping. We hebben een heerlijk schaduwrijk plekje. Vanaf de camping kun je snel de citadel in dus dat gaan we vanavond even testen en eten natuurlijk.

Vanmiddag wat klusjes gedaan in de caravan: het lage kastje begon door alle getril en gestuiter  los te komen dus dat heb ik weer ad wand vastgezet en een extra stekkerblok gemonteerd voor al die devices die we tegenwoordig meenemen. Alles heeft stroom nodig....Verder de extra koelkast met spanband a d wand vastgezet want door alle gehobbel dreigde een eigen leven te gaan leiden in de caravan. Tenslotte de bestekla gerepareerd.      Auto en caravan doen nog steeds prima!

Maak je reisblog advertentievrij
Ontdek de voordelen van Reislogger Plus.
reislogger.nl/upgrade